Vendégeim visszajelzései

"Nagyon hálás vagyok neked, eddig még minden tornázós-mozgós próbálkozásom kifulladt 2-3 max. 4 alkalom után. Te valahogy úgy csinálod, hogy az ember megy akkor is, ha kirázza a hideg a felülésekre gondolva és beindul a ’nemakarom’ lemez. Nem csak ledarálod, hanem törődsz velünk, közösséget kovácsolsz és elmagyarázod azt is, mit miért és hogyan. Ez nagyon fontos, legalábbis nekem, úgyhogy azt kell mondjam, nélküled nem hiszem, hogy ennyit elértem volna. Köszönöm!" (B. Klári)

"Nagyon sok év után úgy gondoltam kipróbálom, hátha én is lehetek még csinosabb-vékonyabb. Az eleje nehéz volt, de Otinál könnyű, mert szuper a zene és a mozgás is (meghallom valamelyik zenét a rádióban és tornázhatnékom támad). Én úgy szoktam mondani: Oti edzése TUDOMÁNYOS, mert minden izmot megmozgat úgy, hogy még élvezem is. Ide 0-tól 99 éves korig mindenki bátran mehet, biztos lesz olyan gyakorlat amit meg tud csinálni. Ha kell, százszor elmondja, hogyan kell szabályosan csinálni a gyakorlatot. És a változást imádom, már mások is észreveszik, pedig csak 3 hónap telt el, fizikailag is sokkal-sokkal erősebb vagyok, egy egész napos kertészkedéstől el sem fáradok. Kiváncsian várom, hogy mire vagyok még képes, mennyire tudom még feszegetni a határaimat,  hova tudok még fejlődni.Köszi Oti! :)" (B. Évi)

"Egyszerűen imádom! Nagyszerű az oktató és a tematika: vidám erősítés latin ritmusokra... Kell ennél több? :)" (D. Évi)

"A valódi célom az életmódváltás, az, hogy egészségesebben (l)egyek és hogy az érzelmi problémáimat ne "vigaszevéssel" próbáljam kezelni, ami azért elég rendszeres volt...eddig. Ezért - a jó pár hónap tunyulást megelégelve - először kerestem egy mozgásformát, ami élvezetes, közérzetjavító és az ember aktuális állapotának megfelelően végezhető lazábban vagy keményebben - ez lett a DSM! Az életmódváltásnak és a DSM-nek hála eddig 12 kilót fogytam kisebb megtorpanásokkal, de egyenletesen. Azt meg, hogy mennyire szuperül érzem most magam a bőrömben, nem is tudom igazán jól leírni, de aki ismer, látja. :)" (K. Szilvi)

"Kedves Oti! Minden nagyon klassz volt, igazán jól éreztük magunkat! Menni fogunk rendszeresen, Niki is nagyon élvezte. Egészségesen élünk, nem használok cukrot már régóta, kenyeret se nagyon eszünk, egyedül a mozgás hiánya volt szerintem az oka, hogy stagnálnak a kilók. Tudom, hogy hamarosan elkezdődik a változás. Kifáradtam ma, de tök jól érzem magam! :) Köszönjük az órát, hamarosan találkozunk újra!" (G. Mariann)

"Izzadt, büdös osztálykép! :) Ezért csinálom, ha lehet hetente háromszor, ha nem jön össze, akkor csak kétszer! A túlórát legyőzte a DSM! A munkaterápia helyett inkább lefárasztom testem, lelkem. Kikapcsol, csak a zenére és lépésekre koncentrálok. Egy idő után csak az ajtó mintáját figyelem, mert belülről jön a mozgás. És mindig addig tart egy-egy mozgássorozat, amíg bírom! És eljön a hasizom zenéje Fugees-től! És kész vagyok! Megszűnik a külvilág, elfelejtek minden gondot, csak emelem a lábam, forgatom a derekam, hajolgatok. A vérem a fülemben dobog. A nap legjobb része! Imádom! Nagyon nagy boldogság minden óra, amin részt tudok venni! Szeretem a lányokat (asszonyokat)! És nagyon örülök, hogy megismertelek Oti, sok erőt merítek belőled, vidámságodból, erődből! A tartásomon sokat javított a torna, az általános közérzetem is jobb! Sajnos csak az első emeleten lakunk, így kifulladni sosem volt időm, de biztos simán felmennék már a tizedikre is! Még egyszer köszönöm, remélem, még sokáig járhatok az óráidra!" (F. Zsuzsi)

"Halálra lettél dicsérve a céges vacsin!" (D. Évi)

"Nagyon jól éreztem magam! A végére kicsit elfogyott a levegőm, most azonban minden porcikámat érzem! :)" (Sz. K. Ibolya)

"Amikor az embernek semmi kedve mozdulni, kimozdulni... na, akkor kell mégis elmenni a táncórára. És ha az a táncóra még erősítéssel is össze van kötve, garantált a hangulatváltozás! :) Sosem táncoltam még salsát, cha-cha-cha-t, bachatát úgy, hogy közben súlyzót emelgetek, de a táncnak és a sportnak ez az elsőre furcsának tűnő elegye - ami mögött komoly koncepció és tudás van - valami félelmetesen jó volt. Ráadásul nincsenek ott a férfiak, és az bizony néha előny. :) Oti, kicsináltál a DSM órádon, de jóóóóó volt!" (B. Adrienne)

"Azért tetszik, mert van izomlázam szinte mindenhol, de nem az a fájdalmas fajta, ami kedvét szegi az embernek, hanem a jó féle, amikor büszke lehet magára az ember." (K. Zulejka)

"Egyik szerelmem! :)" (T. Kriszta)

"Ez egy szuper óra! Mindenkinek ajánlom, aki szeretne valamit mozogni. Nem kell hozzá semmilyen táncos elővégzettség, mivel az oktató (Oti) olyan profi, hogy még Pinokkiót is megtanítaná salsázni! :-) Az órák vidámak, jó hangulatban telnek, az oktató mindenkit a keresztnevén szólít, mindenkire külön odafigyel. A feladatok, mozdulatok egyszerűek, gyorsan elsajátíthatóak, ugyanakkor a teljes testet edzi. Az egy óra hamar elrepül, maximálisan kikapcsol, feltölt." (P. Tünde)

"Nagyon jóóóóó! Teljes kikapcsolódás a testnek és léleknek egyaránt! Oti remekül magyaráz és kedves egyéniség! Az órák alatt az ember még a koráról is megfeledkezik, hiszen a ritmusok és a vidám hangulat röpítik. Ha nem is lesz mindenki a parkett ördöge, a felszabadult légkör bizonyára mindenkit feltölt az óra végére. Nem elhanyagolható az sem, hogy minden mozdulattal erősíted, formálod magad és még ki tudja mit hoz ki belőled? Mindenkinek csak ajánlani tudom szeretettel." (P. Ida)

"Nagyon örülök, hogy elkezdtünk hozzád járni, mert végre élvezem, hogy mozoghatok. És, bár nem vagyok kimondottan jó, az ilyen táncos dolgokban, tudom, hogy fejlődöm, és nem érzem magam kellemetlenül. Azért pedig, hogy ennyire kedves és jófej vagy, már nem is tudok elég hálás lenni. Szóval köszönöm!" (N. Anna)