Rólam

Herédi Otilia vagyok, két kisgyermek édesanyja. 2004-ben diplomáztam a Magyar Táncművészeti Főiskolán, 1990 óta tartok csoportos órákat. A DSM a 'Dance Style Move' mozaikszava. Egy saját koncepció, amely felöleli szakértelmemet a tánc és fitness területén. 

DSM Dance

A DSM Dance keretei között táncpedagógusként nyújtok segítséget a tánc iránt érdeklődőknek. Segítek esküvőre készülő jegyespároknak, hogy a násznépet elkápráztassák, de gyermekes pároknak is, akik egy-egy órára szeretnének kilépni a "hétköznapi taposómalomból" és egymásra fókuszálni. A fiatal korosztálynak több, mint 25 éve nyújtok segítséget szalagavató koreográfiák készítésében. 

DSM Style

A DSM Style a stílust helyezi előtérbe, legyen szó a szép női mozgásról, a harmonikus környezetünkről vagy az esztétikus megjelenésről. 

DSM Move

A DSM Move egy saját fejlesztésű, teljes testet átmozgató edzésforma. Tornázhatsz velem edzőteremben, vagy otthon a nappalidban. Csinálhatod 1 órán keresztül, vagy ha kevesebb időd van, akkor 15 percig vagy éppen 5 percig. Rajtad áll! Rendszeres edzéssel rövid időn belül látványos fejlődést érhetsz el, erősödik, majd átalakul a tested és a lelked.

© Herédi Otilia
info@herediotilia.hu
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!