DSM Style

A DSM Style a nőiességet helyezi előtérbe, legyen szó a szép női mozgásról vagy az esztétikus megjelenésről. A kisgyerekes anyukák egyik legnehezebb feladata az újra szocializálódás. Ha a gyermek már bölcsis vagy óvódás, véget érnek a játszótéri csevelyek, lekerül a macinaci és újra munkába kell állni. De ez sokszor nem olyan egyszerű. 

A stílus lendületbe hoz

A DSM Style keretei között tartott Ladies Styling workshopokon egyszerű lépéskombinációk és forgástechnikák által elsajátíthatók a kifinomult női mozgás technikái. Ezzel többek közt megtanuljuk a helyes testtartást és növeljük önbizalmunkat.

Szükség lehet egy karriertanácsadóra, aki segít frissíteni az önéletrajzot, vagy segít megalálni a vágyott munkahelyet. Keveseknek sikerül a gyermek 1-2 éves korára újra a régi formába lendülni, elképzelhető, hogy a terhesség előtti ruhatárat le kell cserélni. Persze ez ellen tehetünk a rendszeres mozgással

Partnereim által segítséget nyújthatok fotózással, stílustanácsadással, szépészeti kezelésekkel, karriertanácsadással, illetve életvezetési tanácsadással kapcsolatban. Itt minden megtalálható, amire egy nőnek szüksége lehet.


Elérhetőség

DSM (Dance-Style-Move)

Facebook | dancestylemove
Instagram | dancestylemove

06(30)2006861