DSM Move

A DSM Move egy saját fejlesztésű, teljes testet átmozgató edzésforma. Két gyors terhességem után olyan mozgásformát kerestem, amellyel újra formába lendülhetek és megszabadulhatok a rajtam maradt közel 20 kg súlyfeleslegtől. Táncosként a latin fitness hamar belopta magát a szívembe, de alakformáló hatásai nagyon lassan mutatkoztak. Kipróbáltam a funkcionális edzésmódszert is, de - annak ellenére, hogy elindult a változás - az órák alatt hiányérzetem maradt. És mivel ez a két óratípus külön-külön lassan hatékony, ötvöztem őket és kifejlesztettem azt a módszert, amellyel élő példája lettem a szórakozva és vidáman, nem mellesleg elviselhető izomlázzal járó fogyásnak, alakformálódásnak.

A mozgás lendületben tart

Anyaként tudom, milyen nehéz a kisgyerekek mellett mozogni, ezért lehetőséget teremtettem arra, hogy az otthon lévő Anyukák akár egyedül, vagy gyermek(eik)kel együtt is tornázhassanak otthonukban. Csoportos foglalkozások keretében Budapesten a XI. kerületben tartok edzéseket. 

Az edzésforma kortól függetlenül ajajánlott mindenkinek, aki szeretné övelni állóképességét, szeretne fogyni és újra formába lendlni. 

Ha felkeltettem érdeklődésed, várlak szeretettel az órákon! Ha még bizonytalan vagy, olvasd el vendégei visszajelzéseit


Elérhetőség

DSM (Dance-Style-Move)

Facebook | dancestylemove
Instagram | dancestylemove

06(30)2006861