Tánc workshopok

Nem véletlen, hogy a tánc a lélek tükre. Megkönnyíti az érzelmek átélését és kifejezését, mindeközben kigyensúlyozottságot, örömöt és szabadság-érzetet ad. Szorongásainkat vagy boldogságunkat mozgásunkkal ugyanúgy kifejezhetjük, metakommunikációs eszközeinkkel hangtalanul üzenünk. A tánc ereje sokrétű. Nem csak mozgáskoordinációt fejleszt és a lépéseket, ritmust rendezi össze, hanem egyben párterápia is.

  1. összehangolja a két agyféltekét
  2. növeli az állóképességet
  3. javítja a mozgáskoordinációt és egyensúlyérzéket
  4. erőt ad és energiával tölt el
  5. segíti önmagunk és testünk elfogadását

A tánc workshopok 4 alkalmasak, alkalmanként 60 percesek. Minden workshop egy-egy szint: kezdő1-2, középhaladó 1-2 és haladó 1-2.

Tánc workshopok

 

Társastánc workshop

A társastánc workshopon a Világtánc Program egységét követve a báli, latin- és divattáncok közkedvelt táncai sajátíthatók el, egy workshop alatt 4-5 különféle tánc tanulható. Az egyszerű lépéskombinációkból összeállított koreográfiák bármilyen táncos rendezvényen, összejövetelen alkalmazhatók. 

Kubai salsa workshop

A kubai salsa egy igazán vidám és pörtős tánc. A salsa szó jelentése (szósz, íz, fűszer) a különböző ritmusok keveredésére utal. Az autentikus salsa egy spontán és bonyolult zene; tánca pikáns, vidám, tüzes és lendületes. A workshopra bátran jöhetsz egyedül is, mert állandó párcsere van az órákon. Természetesen, ha párral érkezel és nem szeretnél cserélni, erre is van lehetőség (kérjük, jelezd az oktatónak).

Hobby Rocky workshop

A Rock & Roll függetlenül attól, hogy régi vagy új zenére szól, ma is - mint hajdanán - lelkesíti az ifjúságot, és az ’50-es évek Rock & Roll-generációját is újra lázba hozza.

A Hobby Rocky tanfolyamon középhaladó szinttől megismerkedhetsz a Boogie-Woogie és a Swing tánc alapjaival is.

Ladies Styling workshop

A Ladies Styling a nőiességet helyezi előtérbe. Ez egy olyan óratípus, ahol csak Te vagy és a tested. A Ladies Styling órákon csak nők vehetnek részt.

Ha érdeklődsz a workshopok iránt, kérlek, töltsd ki jelentkezési lapot!

 


Elérhetőség

DSM (Dance-Style-Move)

Facebook | dancestylemove
Instagram | dancestylemove

06(30)2006861