Esküvői táncoktatás

Minden jegyespár a tökéletes esküvőről álmodozik, hiszen a közös élet első hivatalos napjának tökéletesnek kell lennie. Ha már meg van az időpont és a helyszín, jöhet az álom menyasszonyi ruha és kiegészítőinek megtalálása, közben pedig a vendéglista folyamatos frissítése. Tapasztalatom szerint a jegyespárok az utolsó utáni pillanatban gondolnak arra, hogy az esküvő nem telhet el táncolás nélkül. Ha egy pár nem is tervezi, hogy nyitótánccal indítja az estét, a táncmulatságon mégis minden vendég szeretné majd táncba vinni őket.

Esküvői táncoktatás

Ha segítség kell

Ha úgy érzitek, hogy a nyitótánchoz és/vagy az egész estés táncmulatsághoz segítségre van szükségetek, keressetek bizalommal! Nyitótánchoz koreográfia készítésével és betanításával, az esti mulatsághoz pedig egy-két alaptánc megtanításával segítek, hogy még felejthetetlenebb legyen a nagy nap.

Ha a vendégeket szeretnétek közelebb hozni egymáshoz, animációs táncokkal feldobhatjátok a hangulatot és ezek összehozzák az egymást nem ismerő rokonokat, barátokat is. Az egyszerű, mozgalmas táncok nem igényelnek előképzettséget, a legfiatalabbtól a legidősebbig mindenki részt vehet benne.

A jegyes oktatás magánóra keretében zajlik. Keressetek bizalommal! :)


Elérhetőség

DSM (Dance-Style-Move)

Facebook | dancestylemove
Instagram | dancestylemove

06(30)2006861