DSM Classic

A DSM Classic egy olyan saját fejlesztésű erősítő alakformáló óra, ahol saját testsúlyos, illetve kézi súlyzókkal és labdával kiegészített gyakorlatokat végzünk. Nincs koreográfia, nem táncóra. Egy óra alkalmával az összes izomcsoportot megdolgoztatjuk: teszünk az integető háj ellen, erősítjük a hátizmot és a has-láb-popsi kombinációk sem maradnak el. Mivel ez nem egy aerobik óra - így nincs ugrálás és szökkenés sem -, kifejezetten ajánlott inzulinrezisztenciával küzdőknek.

A követhető kombinációkat kellemes latin zenékre végezzük. Mivel jellemzően álló helyzetben dolgozunk, minden egyes célzott gyakorlatnál egész testünk formálódik. Edzés végén izolációs technikákkal lazítunk az ülőmunkában elfáradt nyak-, hát- és derék-merevségen.

A teljes testet átmozgató edzésforma

Az edzések során fokozatosan kialakul testtudatod, ezzel együtt pedig az eszközökkel végzett gyakorlatok hatékonysága is arányosan nő. Folyamatosan figyelünk tartásunkra és a légzés fonosságára. Rendszeres edzéssel rövid időn belül látványos fejlődést érhetsz el, erősödik, majd átalakul a tested. És a lelked. Mert ha csak egy órára is, de aznap kilépsz a taposómalomból és semmi mással nem foglalkozol, mint önmagaddal.

Kiknek ajánlom

A DSM Alakformákló edzés segít az általános fittség, a jó közérzet, a kondíció és a mozgékonyság megőrzésében. Megkönnyíti a mindennapi tevékenységek végzését, legyen az bevásárlás, ház körüli teendő vagy a gyerekekkel, unokákkal aktívan eltöltött idő.

  • akik kortól függetlenül súlyfeleslegtől szeretnének megszabadulni úgy, hogy nem terhelik meg az ízületeiket, lépésről-lépésre szoktatják magukat a mozgáshoz
  • azoknak a túlsúlyos vendégeknek, akik régóta nem mozogtak
  • akik valamilyen betegség vagy sérülés miatt fokozatosan kezdhetik el újra az aktív mozgást
  • inzulinrezisztenciával (PCOS) küzdő nőknek
  • az 50 év feletti, egészséges, mozogni vágyók részére (nem gyógytorna) is
  • kismamáknak panaszmentes várandóságuk idején
  • kismamáknak szülést követően (gyermekágyi időszak után)

Várlak óráimon! Ha segítségre van szükséged, keress bizalommal elérhetőségeimen.

© Herédi Otilia
info@herediotilia.hu
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!